Vanlige korthusstiler er som følger

Vanlige kortvesker er som følger:

  1. Kortlommebok: Denne stilen er vanligvis tynnere og er egnet for oppbevaring av ting som kredittkort, debetkort og lojalitetskort.
  2. Lange lommebøker: Lange lommebøker er lengre og kan inneholde flere kort og sedler, og finnes ofte i herrestiler.
  3. Korte lommebøker: Sammenlignet med lengre lommebøker er korte lommebøker mer kompakte og egnet for kvinner å bære.
  4. Sammenleggbar lommebok: Denne stilen er å brette lommeboken, vanligvis med flere kortspor og rom, som er praktisk å bære og har stor kapasitet.
  5. Småkortholder: Småkortholderen er kompakt og egnet for oppbevaring av en liten mengde kort og kontanter.
  6. Multifunksjonell lommebok: Den multifunksjonelle lommeboken er unikt designet for å holde ulike gjenstander som kort, sedler, mynter, mobiltelefoner og nøkler.
  7. Dobbelt glidelåskortholder: Denne stilen har to glidelåser, som kan lagre kort og kontanter separat, noe som er praktisk for sortering og organisering.
  8. Håndlommebøker: Håndlommebøker har generelt ikke bærehåndtak og er mer egnet for å bære ved formelle anledninger.
  9. Passlommebok: Denne stilen er spesielt designet for pass og har vanligvis dedikerte kortspor og rom for pass og reisenødvendigheter.
  10. Small Change Purse: En liten byttepung er designet for å holde småpenger og har vanligvis glidelåser eller knapper for å holde mynter sikre.

Dette er vanlige korthusstiler, og hver stil har sine unike egenskaper og anvendelige scenarier.Det er viktig å velge en stil som passer dine behov og preferanser.


Innleggstid: Sep-04-2023